Informacije i kontakt

“Proton blog” je neprofitno web sjedište namijenjeno prvenstveno entuzijastima, ali i običnim korisnicima čije su potrebe zanemarene od strane proizvođača nekog uređaja na način da upute ili shema nisu dostupni na internetu. Glavni razlog pokretanja ovog projekta je dakle širenje znanja i točnih informacija iz područja elektronike, računalstva i audio tehnike(barem za sada). Mnoge informacije i sheme koje su objavljene na sajtu je skoro nemoguće ili jako teško pronaći, kamoli potvrditi njihovu ispravnost i točnost. Iz tog razloga razni autori i suradnici upravo to čine bez da potražuju od posjetitelja ikakvu novčnu naknadu, zauzvrat jedino traže da dalje dijelite dobre informacije i teško dostupna znanja kako bi ih eventualno i sačuvali za buduće generacije.

Mnogo objavljenih sadržaja nije intelektualno vlasništvo samih autora, a razlog objave je potreba za npr. uputama ili shemom nekog komercijalnog uređaja s ciljem popravka/održavanja ili za usporedbu s nekim drugim proizvodom slične namjene radi eventualne kupnje jednog od njih. Ukoliko je Vaše intelektualno vlasništvo objavljeno ovdje, i htjeli biste da ga uklonimo, molimo da nas kontaktirate i ukloniti ćemo ga.

Dio objavljenih sadržaja i projekata predstavlja intelektualno vlasništvo samih autora ili suradnika, a razlog objavljivanja istih je želja i potreba za dijeljenjem znanja i informacija te unaprijeđenje i daljnji razvoj od strane zajednice.

Zabranjeno je korištenje bilo kakvih podataka s ovog bloga u komercijalne i poslovne svrhe bez prethodnog odobrenja vlasnika sadržaja!

admin@fran008.net – mail za sve upite vezane uz sadržaj i sve ostalo vezano za ovaj blog